Kasvohoidot

HINNAT VOIMASSA AIRAKSELAN HOITOLASSA

 Ihon kunto ja sen hetkinen hoitotarve ja vaatimus vaihtelevat eri vuoden aikoina. Siksi jokainen kasvohoito suunnitellaan yksilöllisesti  juuri sinun ihosi tarpeiden mukaan. Alla olevat hoidot ovat esimerkkejä hoidoista. 

 Detox - ihotyypin mukainen puhdistava /kosteuttava kasvohoito

alkaen n 70min / 70€

Alkupuhdistus, kuorinta syväpuhdistus ultraäänellä ja mekaanisesti , seerumin imeytys, naamio sekä hoitovoide. Tuotteet ja työtapa valitaan ihotyypin mukaan.


Täydellinen kasvohoito 90min/ 85 €

Alkupuhdistus, kuorinta/ syväpuhdistus ultraäänellä/mekaanisesti , tehoaineen imeytys, täydellinen kasvohieronta, 

naamio sekä hoitovoide.


Kevyt Ultraäänipuhdistus n 60min / 55 €

Alkupuhdistus, ulträänikuorinta /mekaaninen puhdistus, naamio, hoitovoide


HYDRADERMABRASION kasvohoidot

Ainutlaatuinen hydradermabrasion on uusinta ihonhoitotekniikkaa, joka kuorii hellävaraisesti ja poistaa epäpuhtauksia ihohuokosista käyttäen apuna  ihotyypille sopivaa tehoainetta ja tarjoaa samalla ravitsevia vitamiineja ja seerumeja kirkastaen ihon. Hoitavat aineet jäävät vaikuttamaan ihoon vielä hoidon jälkeen. Ei kipua, ei sivuvaikutuksia, ei ärsytystä. Ihanteellinen hoito vaikka ennen juhlia. Meikata voi vaikka heti hoidon jälkeen. Sopii kalpealle, väsyneelle iholle, aknelle, pigmenttiläiskille, hienoille juonteille ja ryppyille.

Näkyviä tuloksia saadaan jo yhdenkin hoidon jälkeen. 

HYDRACLEAN DETOX- nopea tehopuhdistus

45min/ 65€,

Tehokas Hydraclean Detox kasvohoito kirkastaa, raikastaa ja puhdistaa ihoa välittömästi ja vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa. Hoito sisältää hydradermabrasion- kuorivan puhdistuksen ja seerumin tuonnin ihoon, mek. ihonpuhdistus ja naamio. 

Ihohuokosia supistava ja kirkastava kasvohoito sopii täydellisesti myös aikuiselle iholle.


HYDRADERM LIFT  kiinteyttävä hoito

60min/ 75€

Hydradermabrasion kuorinta, tehoseerumin tehokas imeytys ja kiinteytys.

Kypsä, ikääntynyt tai vaihdevuosien iho hyötyy nesteytyksestä sekä hienojen juonten ja ryppyjen

vähenemisestä. Parantaa ja nuorentaa ihoasi. 

  Kylmähoito rauhoittaa ja parantaa lymfakiertoa, vähentää ihon turvotusta ja pintaryppyjä. Sisältää myös silmänympärysihon hoidon ja naamion.


HYDRADERM SUPERIOR - luxushoito

125€ / n 1 t 45 min

Hoidossa yhdistyvät hydradermabrasion kuoriva puhdistus, dynaaminen tehoaineiden imeytys kasvoille ja kaulalle, lymfakierron aktivointi, silmänympärysihon hoito, rentouttava pitkä kasvohieronta, erikoisnaamiot (kaksoisnaamio) ja loppuvoiteet.

  Voidaan tehdä tehokkaasti puhdistavana, kosteuttavana tai kiinteyttävänä ihon tarpeen mukaan. Sopii kaikenikäisille ja myös miehille. Tuloksia jo yhdellä hoitokerralla.


 KENELLE HYDRADERMABRASION hoito?

Rasvaisen tai akne-alttiin ihon osalta hoito poistaa sekä mustapäitä että valkopäitä. Hapen infuusio iholle puolestaan auttaa tappamaan aknea aiheuttavia bakteereja.

Ruusufinnien osalta hoito kuorii varovasti ilman kemiallisten kuorintojen perinteistä kovaa sivuvaikutusta ja helpottaa samalla antioksidien imeytymistä.

Tämän hoito on tehokas myös hyperpigmentaatioon ja melasmaan.

Kuivalle, hilseilevälle iholle tuo helpotusta seerumien nesteytys.

Kypsä, ikääntynyt tai vaihdevuosien iho hyötyy nesteytyksestä sekä hienojen juonten ja ryppyjen

vähenemisestä. Parantaa ja nuorentaa ihoasi .

Kenelle sopii ?

Hoito käy kaikille ihotyypeille .

Auringon aiheuttamat ihomuutokset; ihon pigmenttihäiriöt; epätasainen ihonväri.

Hienot juonteet ja rypyt; kuiva iho

Ihon kirkkauden/kimmoisuuden/kiinteyden puute

Rasvainen iho ja akneiho; tukkeutuneet ja suurentuneet ihohuokoset (hyvin tyypillisiä nuorilla ja miehillä)

Esteet hoidolle:

 mm.psoriasis, aktiivinen herpes, tarttuvat ihosairaudet, vaikea akne, ekseemat, tyypin 1 diabetes ja HIV. Vuoden sisällä ollut ihoon vaikuttava lääkitys esim. aknehoito. Kahden viikon sisällä tehdyt karvanpoistot, vahvat kuorinnat tai voimakkaat A-vitamiinihoidot tai auringon polttama iho .


Carboksi terapia- kasvohoito lisänaamiolla 100 €


Pigmentti, akne, juonteet, arvet, veltostunut iho. Mikä ikinä ongelmasi onkaan, vastaus siihen on carboksihoito!

Carboksi ihonhoitomenetelmä hoitaa ja uudistaa ihoa ilman neuloja. Geeli ja kasvonaamio yhdessä tuottavat hiilidioksidia, joka vapauttaa ihokerroksissa happea. Happi tehostaa verenkiertoa, laajentaa verisuonia, poistaa kuona-aineita ja parantaa aineenvaihduntaa sekä ihon öljy/kosteustasapainoa , vaalentaa ihoa. Tarpeelliset aineet kulkeutuvat hapen mukana ihoon ja ihossa tapahtuu uudistumisprojekti. Ihon kiinteytyy ja elastisuus paranee, juonteet korjautuvat. Carboksihoito korjaa myös arpia  sekä auttaa aknen ja rosacean tulehdusten rauhoittumisessa. Hoitoa voi kayttää selluliitille ja raskausarville. Hoidon tulokset näkyvät iholla jo yhden hoitokerran jälkeen. Hoitolassa saatavilla kasvohoito.

Hoito

sis. alkupuhdistus, kuorinta, seerumin imeytys, Carboksi-hoitonaamio, niskan, dekolteen ja hartioiden hieronta,  kevyttä kasvohierontaa, kosteuttava lisänaamio, kosteusvoide. 

Bielenda Power of Nature

90 min/ 79€

Luonnon raaka-aineisiin perustuva hoito kuivalle, tukkiutuneelle, epätasaiselle, ärtyneelle ja elottomalle iholle.

Alkupuhdistus, kolmitehoinen magneettikuorinta, ( kevyt ihonpuhdistus ultraäänellä), uudistava ja ravitseva voidenaamio, rentouttava kasvohieronta, seerumin imeytys ,aktiivihiili-levänaamio, hartioiden ja dekoltee alueen hieronta.


Hoito elvyttää ja kosteuttaa ihoa ,korjaa ihovaurioita sekä tasoittaa ihon pintaa ja sävyä.


Bielenda SOS Couperosa

60 min / 65 €

Hoitosuositus 8-10x 2x/vk

Supistaa hiusverisuonia.

  •             Vahvistaa ihoa.
  •              Vähentää punoitusta.

Alkupuhdistus, entsyymikuorinta, seerumin imeytys ultraäänellä, kaksoisnaamio; vahvistava voidenaamio ja rauhoittava merilevänaamio, hartia, niska ja dekolteealueen hieronta.


Bielenda acid fusion 3.0 pikakasvohoito n.30min/50€

sarjahoitona 1-8x sarja 7-10 pv välein


Ihoa korjaava pikahoito sopii kaiken ikäisille epäpuhtaan ihon hoitamiseen sekä juonteiden ja rakenteen silottamiseen. Hoito sopii ympärivuotiseen käyttöön ja myös iholle, joka ei muuten kestä happokuorintoja tai muita kuorivia tuotteita. Lopputuloksena puhtaampi, pehmeämpi ja tasaisempi iho!

Iholle jätettävien naamioiden vuoksi hoito on nopea, kesto n puoli tuntia. Naamiot vaikuttavat iholla 7-10 tuntia .Vaikutusajan päätteeksi peset itse naamiot kasvoiltasi. Saat välittömät hoitotulokset jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.


Bielenda Reti-Power2 VC

n 30 min/50€

suositellaan 1-6 kerran sarjahoitona, 3-4 viikon välein riippuen ihotyypistä.


Bielenda Reti-Power pikahoito kirkastaa ihon hetkessä!

Hoito sopii epäpuhtaalle iholle, aikuiselle iholle, arpien ja hyperpigmentaation hoitoon.
Tehoaineina on käytetty puhdasta C-vitamiinia ja 5% TRANS-retinolia.Hoito jatkuu kotona 5 tuntia, jonka jälkeen peset tuotteet pois.

Iho uusiutuu voimakkaasti!

Kuoriva vaikutus madaltaa juonteita sekä puhdistaa ja kirkastaa ihoa. Lopputuloksena tasainen ja pehmeä iho.


Denova Pro 

Ruususen 

vahvistava happohoito 

60 min/65 €

hoitosuositus 4-6 x, 7-10 päivän välein, ympärivuotisesti, 

sis. alkupuhdistus, happokuorinta, rauhoittava merilevänaamio, tehoseerumin imeytys, hoitovoide


Ympärivuotisesti tehtävä Ihoa tasapainottava ja puhdistava tehohoito herkän ihon vahvistamiseen ja talintuotannon vähentämiseen. Hapot hoitavat ruusufinniä, vahvistavat ihon omaa puolustuskykyä, ehkäisevät tulehduksia ja pehmentävät karheaa ihoa. Hoito sopii erinomaisesti sekä herkän ihon että aikuisen akneihon hoitoon. Myös aknesta aiheutuneen hyperpigmentaation hoitoon. Tuloksena kuulaampi ja puhtaampi iho.Denova Pro 

Lumikin kirkastava happohoito

 60 min/ 65 €

hoitosuositus 4-6 x, 7-10 pv välein 

sis. alkupuhdistus, happokuorinta, kiinteyttävä merilevänaamio, tehoseerumin imeytys, hoitovoide. 

Ihoa vaalentava ja tasoittava tehohoito juonteita ja pigmenttimuutoksia vastaan. Hoito on tarkoitettu erilaisten ihon rakenne- ja sävymuutosten hoitoon - juonteiden, epätasaisuuksien ja arpien silottamiseen sekä pigmenttimuutosten häivyttämiseen. Hoito myös napakoittaa ihon rakennetta ja tasapainottaa liiallista talintuotantoa. Lopputuloksena satumaisen tasainen ja kuulas iho. Suositellaan tehtäväksi aikaisin keväällä ja syksyisin.


Mikroneulaushoito 

kasvot+ kaula

n 70min /120€

sis. alkupuhdistus, entsyymi- tai rakeellinen kuorinta, tehoseerumi, mikroneulaus kasvot, kaula, rauhoittava naamio, kasvovoiteet.

Kasvot, kaula ja decollete n 90 min/150 €


Suositus 3-6 kerran sarjana 4 viikon välein. 

Pienemmän alueen käsittely kasvohoidon yhteydessä hinnoitellaan asiakaskohtaisesti. (esim. poskien aknearvet tai 1 häiritsevä juonne)


Mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito, kun haluat hoitaa iholtasi vanhenemisen merkkejä (rypyt ja juonteet), arpia (akne, raskaus, kirurgiset toimenpiteet) ja hyperpigmentaatiota (maksaläiskät, muu ihon epätasaisuus). Couperosaiho vahvistuu, ja ihon väri tasoittuu. Mikroneulaus vahvistaa myös auringon vaurioittamaa ihoa.

Mikroneulaus on usein ainut tehokas hoitovaihtoehto, jos sinulla on esim. sydänsairaus tai tahdistin, jotka usein estävät laserin tai muiden sähkölaitteiden käytön.

Mikroneulausta ei tehdä, jos iholla on tulehduksia tai taipumusta keloidiarpiin.

Diabetes estää myös hoidon tekemisen. Raskausaikana ei myöskään suositella mikroneulausta.

Miten mikroneulaus toimii?

Mikroneulaus toimii tuottamalla mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Uusia ihosoluja syntyy ja verenkierto paranee. Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle levitettävät tehoaineet imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat merkittävästi ihon kuntoon.

Tulokset alkavat näkyä iholla noin 4-6 viikon kuluttua pikkuhiljaa, kun iho uudistuu ja vahvistuu luonnolliseen tahtiin. Tulokset paranevat sarjan myötä asteittain.

Mikroneulaus lisää kollageenin tuotantoa ja hoitoaineet imeytyvät tehokkaammin.


Fresh up kasvohierontahoito  

n 45 min/50 €

Alkupuhdistus, kuorinta, kosteuttava naamio, täydellinen rentouttava kasvohieronta, jossa hierotaan decoltee alue, kaula, niska, kasvot.


Lisäpalvelut kasvohoitojen yhteydessä


  1. Ultraäänikuorinta 20 €
  2. seerumin imeytys 15 €
  3. Kestovärjäys ripset + kulmat + muotoilu 25 €
  4. Kestovärjäys ripset  15 €
  5. Kestovärjäys kulmat + muotoilu 20 € 
  6. Kulmakarvojen värjäys 10 €
  7. Kulmakarvojen muotoilu 10€-20€
  8. Hartioiden hieronta 25min 30 €