Maaliskuun tuulet, muutoksen tuulet

28.02.2021
Uutisia teille kaikille <3 

Minä Birgitta, olen toiminut Kalevalankadun tiloissa vuosikymmeniä, vuodesta 1986. Tuolloin muutin Kainuusta nuori sydämeni täynnä unelmia ja suunnitelmia. Nyt jälkeenpäin voin sanoa, että miltei kaikki unelmani toteutuikin. Olen saanut tehdä pitkällä työurallani suuresti rakastamaani työtä ja tavata työssäni aivan extrasuper- ihania asiakkaita. Niin monet kohtaamiset asiakkaiden kanssa; naurun remakat, tarinat, kohtalon oikkujen miettimiset, surut ja kyyneleetkin ovat nämä seinät kuulleet ja nähneet. On ollut hyvä olla ja tehdä töitä, luoda asiakkaalle hetken hengähtää hemmottelevissa ja tervehdyttävissä hoidossa. Vuosi sitten hoitolan ovesta astui sisään Maarit, joka etsi tiloja yritystoiminnalleen. Silloin aika ei ollut kypsä ehkä meille kummallekaan, mutta nyt... Nyt on aika muutokseen ja 24.2.2021 vaihtui näiden ihanien tilojen yrittäjä ja haltija. 

Remontti alkaa pian ja parturi-kampaamo/ kauneushoitola Beauty Rockers jatkaa tätä matkaa. Keväällä varmaan Maarit on täydessä työn touhussa Kalevalankadun tiloissa. Voin miltei kuulla kysymyksenne, mitäkö minä nyt teen jatkossa?

 En toki lopeta yritystäni vaan siirryn tekemään koruja ja taiteilemaan kotiini Airakselaan. Korujen ja taiteen verkkokauppa avautuu, kunhan saan tehtyä niitä tarpeeksi. Olkaa kuulolla.

 Tarkoitus on kylläkin avata yhteen kammariini pieni kotihoitola, jossa teen kosmetologin ja hierojan töitä lähialueen asukkaille jaksamiseni mukaan. Lahjakortit, jotka on ostettu aikaisemmin, teen Kalevalankadulla. Muita jatkosuunnitelmia ei vielä ole, mennään päivä kerrallaan.

 Kiitokset teille Kuopion Kalevalankadun asiakkaani näistä vuosista❤️❤️❤️ Toivotan Maaritille paljon onnea ja menestystä ja vähintäänkin yhtä paljon iloa tämän työn tekemisestä kuin minä olen saanut tehdessäni töitä tällä alalla. Minun on aika hellittää hieman. 

Maarit aloittaa nyt ja Kalevalankadulla alkaa rokkenroll :D https://www.facebook.com/beautyrockers